Referenser/ Projekt

 

 USONs referensprojekt

 

  

USON Separato® matavfallssystem används i Turning Torso. 147 lgh som har USON Matavfallskvarnar som mal ner matavfall till 0,1 mm stora partiklar som följer med vattnet ut i ett separat avloppsrör till en slamavskiljningstank.

 

USON matavfallssystem till Grand Hotel Lund. USON Rivero matavfallsrivare och två stora matavfallskvarnar i diskinlämning och grovdisk och sedan transport med vakuum i rostfria ledningar till en rostfri uppsamlingstank. Hela systemet är konstruerat och levererat av USON.

 

USON Matavfallssystem till Statoil Offshore huvudkontor i Bergen. 3 kök i olika byggnader som har USON Rivero matavfallsrivare och sedan över 200 meter transport med vakuum i rostfria ledningar till en 8 m³ rostfri uppsamlingstank.
Tvättning avledningarna görs varje veka. Hela systemet är konstruerat och levererat av USON.

USON Manuello® i Norra Djurgårdstaden. ( 654 Lgh USON matavfallskvarnar)

 

Stockholms Sjukhem på Kungsholmen har en USON Stora matavfallskvarn och sedan transport i rostfria ledningar till en rostfri uppsamlingstank.

Norra Tornen i Stockholm kommer bli innerstadens högsta bostadshus. 320 lgh använder USON Waste Queen 2002s matavfallskvarnar med lyxsortment – rostfri startpropp.

se mera referenser i bifogade PDF.en

 

USON Referensprojekt