Home

[td_block_slide block_template_id=”td_block_template_1″ autoplay=”3″ tdc_css=”eyJhbGwiOnsicGFkZGluZy1ib3R0b20iOiIwIiwiYm9yZGVyLWNvbG9yIjoiIzFlNzNiZSJ9fQ==” category_id=”39″ sort=”popular” limit=”8″ header_color=”#1e73be”]
[td_block_text_with_title block_template_id=”td_block_template_1″ custom_url=”head”]

Välkomen till Uson Miljöteknik AB

Avfallsproblem  –  i system  –  USON idén

Hos USON Miljöteknik AB hittar du riktiga barnsäkra, självrengörande och tystgående matavfallskvarnar, med en beräknad livslängd på 15-20 år. Du kan beställa en avfallskvarn för snabb hemleverans – oavsett om du är privatperson, bostadsrättsförening, återförsäljare, kommun eller fastighetsägare. USON Miljöteknik AB säljer barnsäkra avfallskvarnar – enkla att installera och som inte går att köra i öppet läge, vilket skiljer oss från flertalet av våra kollegor i branschen.

USON Miljöteknik har 40 års erfarenhet av avfallshantering för både privat bruk och storkök. Läs mer om USONs Historia och vad som ligger bakom vårt företag och om USON Waste Queen.

USON har olika matavfallssystem som gör att företaget har fler lösningar än de flesta.

USON Ultimato ® USON Sortero ® USON Separato ® USON Manuello ® är fyra system som kan anpassas till olika bostäder. Används USON Ultimato ® och Sortero ® kan 100% kan matavfallet direkt återvinnas i en biogasreaktor. I  bl.a. Turning Torso, används USON Separato ® som separerar matavfallet från vattnet och matavfallet går separerat till biogasreaktorer.

Vi har system som är speciellt designade for Viking Line och andra fartyg där 100% torrt matavfall sugs direkt från matavfallstanken i båten och körs till biogasreaktorer.

I många moderna stadsdelar så som Norra Djurgårdstaden och Barkarbystaden, i BRF Tallen, BRF Kampementsbacken och BRF Kulsprutan 2. m.m. använder man USON Manuello®. I Statoils huvudkontor för Offshore i Bergen. finns 3 kök i olika byggnader som har Uson Rivero® och sedan över 200 meter transport med vakuum i rostfria ledningar till en matavfallsstank. V.v. att se i Referensprojekt.

USON Miljöteknik AB är medlem i Återvinningsindustrierna som är en branschorganisation för återvinningsföretag som valt att aktivt arbeta med miljö och etik i sin verksamhet. Medlemsföretagen omsätter mer än 20 Miljarder och har drygt 6000 anställda.


[/td_block_text_with_title]

[td_block_big_grid_fl_5]